Allt har sin tid. Bloggande finns nu inte i min tid månaderna framöver. Jag lägger fokus på annat, sådant som måste göras och när det görs, behöver utföras med full koncentration både på detaljnivå och i fågelperspektiv. Så är livet ibland, man får gallra bland aktiviteterna för att man ska kunna förverkliga något större. Det innebär inte att min starka övertygelse om att tredje uppgiften – samverkan – och behovet av min forskning utanför akademin har sinat. Nej tvärtom. Kunskapen jag genererar går igenom en snabb tillväxtperiod så här i grönare tider, och jag behöver förvalta och vårda den väl med fokuserat sinne. Åter kommer jag snart till dessa sidor med än mer anekdoter om mitt vardagsliv och berättelser om tapetmakerskor och andra intressanta historiska kvinnor! Då när detta forum åter är i sin rätta tid.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someone
Just nu…
...skriver jag bara här när något speciellt inträffar, då jag inte har möjlighet att blogga lika regelbundet som tidigare då jag håller på att skriva klart min avhandling om tapetmakerskorna i 1700-talets Stockholm. I den här bloggen varvas annars reflektioner kring mitt eget förflutna med uppdateringar om forskningen och förmedlingen jag gör om kvinnor och arbete på 1600- och 1700-talen. Min ambition är att locka fram historien i vargdagens små och stora händelser, utforska historiehantverkets värld för öppen ridå, och impulsivt diskutera mina perspektiv på historievetenskapens betydelse för individer och samhället i stort.
Om kommentarer

För att läsa och skriva kommentarer, klicka på inläggets rubrik så kommer du till dess egen sida där kommentarsfält finns längst ner.