image

 

 

Skriver mest hela tiden på avhandlingen som går under arbetstiteln Tapetmakerskorna – hantverkare, konstnärer och entreprenörer i 1700-talets Stockholm och ska ges ut på Stockholmia – forskning och förlag nästa vår. Men ibland hinner jag med ett och annat instagraminlägg också. @miaskottshistoria har i det närmaste utvecklats till en krycka i vardagen. En slags arbetsdagbok i det mindre formatet. En logg i ord och bild över skrivprocessen, möten och arkivbesök, och med uppdateringar om planeringen för livet när boken är klar. Så följ mig gärna där!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someone
Just nu…
...skriver jag bara här när något speciellt inträffar, då jag inte har möjlighet att blogga lika regelbundet som tidigare då jag håller på att skriva klart min avhandling om tapetmakerskorna i 1700-talets Stockholm. I den här bloggen varvas annars reflektioner kring mitt eget förflutna med uppdateringar om forskningen och förmedlingen jag gör om kvinnor och arbete på 1600- och 1700-talen. Min ambition är att locka fram historien i vargdagens små och stora händelser, utforska historiehantverkets värld för öppen ridå, och impulsivt diskutera mina perspektiv på historievetenskapens betydelse för individer och samhället i stort.
Om kommentarer

För att läsa och skriva kommentarer, klicka på inläggets rubrik så kommer du till dess egen sida där kommentarsfält finns längst ner.